Download our wine list here
For dinner, we offer our fixed menu of either three courses for €55 or four courses for €62 (both including house-made bread). See our BAR SNACK MENU below, available on a walk-in basis from 5 pm.
Zum Abendessen servieren wir ein festes Menü mit drei Gängen für 55€ oder vier Gängen für 62€ (beides inklusive unserem hausgemachtem Sauerteigbrot). Zusätzlich servieren wir ab 17 Uhr unsere BAR SNACK MENÜ, siehe unten.
SAMPLE MENU
STARTERS
Roasted Potato Veloute, Egg, Walnut, Cabbages
Wild Game Raviolo in Brodo, Celeriac, Chanterelles
Grey Mullet, Sicilian Citrus, Radish, Chilli, Piment D'Espelette
MAINS
Pumpkin Gnocchi, Hokkaido, Hazelnuts, Bán Custard
Monkfish, Rhubarb, Celery, Swiss Chard, Almonds, Smoked Velouté Saddleback Pork, Pointed Cabbage, Kumquat Mostarda, Sage
CHEESE
Remeker
Aurelie
Taleggio
Friesisch Blue
DESSERT
Apple & Calvados Sponge, Vanilla Crème fraîche
Blood Orange Sorbet, Berto Liquor, Meringue
Tume Yellow 70% Chocolate Tart, Crème Chantilly
BEISPIELMENÜ
VORSPEISE
Gebratener Kartoffel-Veloute, Ei, Walnusse, Kale
Wildfleisch Raviolo in Brodo, Knollensellerie, Chanterelle
Meeräsche, Sizilianische Zitrus, Radieschen, Chilli, Piment D'Espelette
HAUPTGANG
Kürbis Gnocchi, Hokkaido, Haselnuss, Ziegenkäse-Custard
Seeteufel, Rhabarber, Sellerie, Mangold, Mandeln, Geräucherte-Velouté Sattelschwein, Spitzkohl, Kumquat-Mostarda, Salbei
KÄSE
Remeker
Aurelie
Taleggio
Friesisch Blue
DESSERT
Apfel und Calvados Schwamm,Vanille-Crème fraîche
Blutorange-Sorbet, Berto-Liquor, Baiser
Tuma Yellow 70% Schokoladen Tart, Chantilly Crème
BAR SNACK MENU
Bread & Butter €5
Fin de Claire Oyster, Sicilian Citrus €5
Marcona Almonds €5
Pickles & Olives €7
Ortiz Anchovies, Lemon €10
Puglian Burrata with Olive Oil €12
Kohlrabi, Cedrat, Elderflower, Buckwheat €10
Monkfish Polpette, Bergamotte, Leek Emulsion €15
Norwegian Scallop, Blood Orange, Chilli 18
Selection of three cheeses €22
BAR SNACK MENÜ
Brot & Butter 5€
Fin de Claire Auster, Sizilianische Zitrusfrüchte 5€
Marcona-Mandeln 5€
Eingelegtes Gemüse und Oliven 7€
Ortiz Sardellen, Zitrone 10€
Apulian Burrata mit Olivenol 12€
Kohlrabi, Zedrat, Holunderblüten, Buchweizen 10€
Seeteufel-Boulette, Bergamotte, Lauch Emulsion 15€
Norwegische Jakobsmuschel, Blutorange, Chili 18
Dreierlei Käseplatte 22€
Download our wine list here
For dinner, we offer our fixed menu of either three courses for €55 or four courses for €62 (both including house-made bread). See our BAR SNACK MENU below, available on a walk-in basis from 5 pm.
SAMPLE MENU
STARTERS
Roasted Potato Veloute, Egg, Walnut, Cabbages
Wild Game Raviolo in Brodo, Celeriac, Chanterelles
Grey Mullet, Sicilian Citrus, Radish, Chilli, Piment D'Espelette
MAINS
Pumpkin Gnocchi, Hokkaido, Hazelnuts, Bán Custard
Monkfish, Rhubarb, Celery, Swiss Chard, Almonds, Smoked Velouté Saddleback Pork, Pointed Cabbage, Kumquat Mostarda, Sage
CHEESE
Remeker
Aurelie
Taleggio
Friesisch Blue
DESSERT
Apple & Calvados Sponge, Vanilla Crème fraîche
Blood Orange Sorbet, Berto Liquor, Meringue
Tume Yellow 70% Chocolate Tart, Crème Chantilly
BAR SNACK MENU
Bread & Butter €5
Fin de Claire Oyster, Sicilian Citrus €5
Marcona Almonds €5
Pickles & Olives €7
Ortiz Anchovies, Lemon €10
Puglian Burrata with Olive Oil €12
Kohlrabi, Cedrat, Elderflower, Buckwheat €10
Monkfish Polpette, Bergamotte, Leek Emulsion €15
Norwegian Scallop, Blood Orange, Chilli 18
Selection of three cheeses €22
Zum Abendessen servieren wir ein festes Menü mit drei Gängen für 55€ oder vier Gängen für 62€ (beides inklusive unserem hausgemachtem Sauerteigbrot). Zusätzlich servieren wir ab 17 Uhr unsere BAR SNACK MENÜ, siehe unten.
BEISPIELMENÜ
VORSPEISE
Gebratener Kartoffel-Veloute, Ei, Walnusse, Kale
Wildfleisch Raviolo in Brodo, Knollensellerie, Chanterelle
Meeräsche, Sizilianische Zitrus, Radieschen, Chilli, Piment D'Espelette
HAUPTGANG
Kürbis Gnocchi, Hokkaido, Haselnuss, Ziegenkäse-Custard
Seeteufel, Rhabarber, Sellerie, Mangold, Mandeln, Geräucherte-Velouté Sattelschwein, Spitzkohl, Kumquat-Mostarda, Salbei
KÄSE
Remeker
Aurelie
Taleggio
Friesisch Blue
DESSERT
Apfel und Calvados Schwamm,Vanille-Crème fraîche
Blutorange-Sorbet, Berto-Liquor, Baiser
Tuma Yellow 70% Schokoladen Tart, Chantilly Crème
BAR SNACK MENÜ
Brot & Butter 5€
Fin de Claire Auster, Sizilianische Zitrusfrüchte 5€
Marcona-Mandeln 5€
Eingelegtes Gemüse und Oliven 7€
Ortiz Sardellen, Zitrone 10€
Apulian Burrata mit Olivenol 12€
Kohlrabi, Zedrat, Holunderblüten, Buchweizen 10€
Seeteufel-Boulette, Bergamotte, Lauch Emulsion 15€
Norwegische Jakobsmuschel, Blutorange, Chili 18
Dreierlei Käseplatte 22€